gcimplant

DE CE IMPLANT ?

Despre implant

Implantul dentar este un dispozitiv ce...
citeste mai mult

Consultatia

Este primul pas în comunicarea...
citeste mai mult

        Implantul dentar este una din metodele de restaurare a unuia sau mai multor dinti lipsa. Este o piesa din titan, de cele mai multe ori de forma unui surub care are rolul de a inlocui radacina unui dinte lipsa.
        Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata, comparand-o ca agresivitate cu o extractie. Dupa o perioada de timp(intre 5-7 luni) necesara integrarii in os, implantului i se ataseaza o parte metalica, numita Bont Protetic, deasupra caruia medicul plaseaza coroana dintelui.
        Limitele legate de inserarea unui implant sunt calitatea osului, pozitia sinusului maxilar, pozitia nervului alveolar inferior si cauze legate de starea de sanatatea generala a pacientului ( diabet, anumite afectiuni ale sangelui, etc.). De aceea inainte de inserarea unui implant se vor face unele analize de sange si radiografii speciale.
        Varsta nu este un factor important ci starea de sanatate generala, daca organismul suporta o extractie va suporta si inserarea unui implant.

        Dintii sustinuti de implanturi vor arata si functiona la fel ca cei naturali.

Despre implant

Implantul este acel obiect care se introduce in maxilarul...
citeste mai mult

Profilaxie Dentara

Profilaxia se ocupa cu studiul...
citeste mai mult

Tratamente

Tratamentul este foarte important...
citeste mai mult